Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Contactgegevens

Veelgestelde vragen rondom Corona

Update 27 mei 2020: In samenwerking met de Hiswa brancheorganisatie is er een protocol gemaakt waarmee we deze zomer met aanpassingen open kunnen. De afgelopen weken is er intensief overleg geweest met de veiligheidsregio Fryslân. Dat heeft geresulteerd in een goedgekeurd protocol op basis van de geplande versoepelingen in het rijksoverheidsbeleid t.a.v. corona. Het protocol zal nog op punten worden aangepast aan de dan geldende regels en zullen we voorafgaand aan de zeilweken toesturen.
Update 27 mei 2020: Ja je kunt inschrijven voor de weken 27, 29 en 31-35. We raden het aan om wel alvast te doen om zeker te zijn van een plekje. Week 28 (3) en 30 (5) zijn reeds vol en in andere weken sommige disciplines ook. Je hoeft nog niet aan te betalen totdat we 100% zeker zijn dat de week doorgaat en de overheid de geplande versoepelingen van 1 juli doorvoeren. Besluit de overheid dat we niet open mogen, kost het je niets. Mogen we wel open dan heb je een boeking en ben je welkom. Het bedrag maak je vlak voor aanvang over.
Mocht u al aanbetaald hebben en de overheid besluit dat we niet open mogen, waardoor we niet kunnen leveren, krijgt u een voucher die geldig is t/m september 2021. Het geld blijft dan staan en wordt verrekend met de verzette week in bijvoorbeeld de herfst, meivakantie of volgend seizoen. Mocht dit echt geen oplossing zijn dan gaan we regelen dat je je geld terug krijgt. We zetten ons er voor in dat u als klant niet wordt benadeeld.

Overige Veelgestelde Vragen

Neem gemakkelijke en niet al te kostbare (ook warme) kleding mee. Zwem- en surfvesten zijn op de zeilschool aanwezig. Mocht u niet in het bezit zijn van een eigen zeil- of regenpak en/of wetsuit dan kunt u dit ook bij De Bird huren. Er is geen pinautomaat op de zeilschool.
Niet nodig: Slaapzak, laken, kussen en sloop. Dit is inclusief.

Kleding
• Sport-, gym-, bootschoenen of laarzen (plus extra paar)
• Toiletartikelen, handdoeken
• Zwemkleding, schoenen die nat mogen worden, extra sokken, truien en broeken (i.v.m. nat worden)
• Bij veel zon is het nuttig een zonnebril, zonnecrème (met hoge beschermingsfactor)
• Een petje/hoofddeksel.

Tip: www.goed-gemerkt.com voor plak- en instrijklabels voor kleding etc.
De aakomsttijd in de zomervakantie is zondag tussen 13:00 en 15:00 uur.
De vertrektijd is zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur.

Bij het Hemelvaart en Pinksteren arrangement is de aankomsttijd om 20:00 uur.
De vertrektijd is 17:00 uur.
Wilt u tijdens het verblijf van de gast(en) in contact komen, dan kunt u op vaste tijden* bellen met de zeilschool. Tijdens het ontbijt en diner is iedereen centraal aanwezig;
- 's Morgens: tussen 08:00 & 08:30 uur
- 's Avonds: tussen 18:15 & 19:00 uur

Telefoonnummer: 0515 - 442 844
* Uiteraard kunt u in geval van nood te allen tijde bellen met de zeilschool.
Wanneer men vanwege een (noodzakelijk) dieet of religie bepaald voedsel wel of niet mag nuttigen vragen wij u dit ruim van te voren aan te geven. Er is een meerprijs aan verbonden.
Een annuleringsverzekering is niet verplicht maar wij raden het u wel aan. U kunt de verzekering aangeven bij uw reservering, telefonisch of per e-mail. De kosten voor een annuleringsverzekering bedragen 4% van het totale reserveringsbedrag.