Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Contactgegevens

Veelgestelde vragen rondom Corona

Update 29 juni 2020: We kunnen open dit seizoen. Gezien de versoepelingen vanaf 1 juli hoeft de jeugd t/m 18 jaar geen 1,5 meter afstand te houden onderling. Dit betekend dat de activiteiten zo goed als normaal doorgang kunnen. Wel zijn er aanpassingen gedaan binnen de zeilschool. Er is een extra eetzaal gemaakt zodat er meer ruimte binnen is en afstand gehouden kan worden. We hanteren wel de triage vragen vooraf aan de zeilweek, gezonde mensen mogen deelnemen aan het zeilkamp. U krijgt de regels omtrent brengen, Tút en d’r út, en ophalen toegestuurd voorafgaand aan de zeilweek met de dan geldende regels.
Update 29 juni: We zijn de afgelopen maanden soepel geweest met aanbetalen. U mocht wachten tot er zekerheid is dat de zeilweek doorgaat. De boeking die staat onverminderd en we verwachten uw kind(eren) ook in de week die is geboekt. U kunt de betaling in orde maken door het volledige bedrag voor aanvang van de week over te maken.
Mocht u al aanbetaald hebben en de overheid besluit dat we niet open mogen, waardoor we niet kunnen leveren, krijgt u een voucher die geldig is t/m september 2021. Het geld blijft dan staan en wordt verrekend met de verzette week in bijvoorbeeld de herfst, meivakantie of volgend seizoen. Mocht dit echt geen oplossing zijn dan gaan we regelen dat u uw geld terug krijgt. We zetten ons er voor in dat u als klant niet wordt benadeeld.

Overige Veelgestelde Vragen

Neem gemakkelijke en niet al te kostbare (ook warme) kleding mee. Zwem- en surfvesten zijn op de zeilschool aanwezig. Mocht u niet in het bezit zijn van een eigen zeil- of regenpak en/of wetsuit dan kunt u dit ook bij De Bird huren. Er is geen pinautomaat op de zeilschool.
Niet nodig: Slaapzak, laken, kussen en sloop. Dit is inclusief.

Kleding
• Sport-, gym-, bootschoenen of laarzen (plus extra paar)
• Toiletartikelen, handdoeken
• Zwemkleding, schoenen die nat mogen worden, extra sokken, truien en broeken (i.v.m. nat worden)
• Bij veel zon is het nuttig een zonnebril, zonnecrème (met hoge beschermingsfactor)
• Een petje/hoofddeksel.

Tip: www.goed-gemerkt.com voor plak- en instrijklabels voor kleding etc.
De aakomsttijd in de zomervakantie is zondag tussen 13:00 en 15:00 uur.
De vertrektijd is zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur.

Bij het Hemelvaart en Pinksteren arrangement is de aankomsttijd om 20:00 uur.
De vertrektijd is 17:00 uur.
Wilt u tijdens het verblijf van de gast(en) in contact komen, dan kunt u op vaste tijden* bellen met de zeilschool. Tijdens het ontbijt en diner is iedereen centraal aanwezig;
- 's Morgens: tussen 08:00 & 08:30 uur
- 's Avonds: tussen 18:15 & 19:00 uur

Telefoonnummer: 0515 - 442 844
* Uiteraard kunt u in geval van nood te allen tijde bellen met de zeilschool.
Wanneer men vanwege een (noodzakelijk) dieet of religie bepaald voedsel wel of niet mag nuttigen vragen wij u dit ruim van te voren aan te geven. Er is een meerprijs aan verbonden.
Een annuleringsverzekering is niet verplicht maar wij raden het u wel aan. U kunt de verzekering aangeven bij uw reservering, telefonisch of per e-mail. De kosten voor een annuleringsverzekering bedragen 4% van het totale reserveringsbedrag.